fbpx

PARTNERI

POSTANITE I VI NAŠ POUZDAN PARTNER

PARTNERI

USPEH NAŠIH PARTNERA JE NAŠ CILJ!

Osluškujući potrebe naših korisnika za razvojem njihovog poslovanja, uz zajedničko angažovanje sa našim partnerima izgradili smo tehnološki najsavremeniju Cloud infrastrukturu zasnovanu na NetApp HCI storidž sistemima, VMware i Veeam sofverskim licencama, Cisco i HP mrežnoj infrastrukturi, koja je smeštena u sertifikovanom TIER-3 Data centru Orion telekoma.

Kolaboracijom zajedničkih iskustava, znanja, truda i ulaganja resursa, stvorili smo jaka i dugoročna partnerstava kojima kao kompanija težimo i na koja smo ponosni.

Ukoliko želite da postanete partner Orion telekoma, slobodno nas kontaktirajte!

NetApp

Partnerstvo sa NetApp-om nam je omogućilo implementaciju najsavremenije NetApp HCI infrastrukture u ovom delu Evrope, spremne da podrži razvoj poslovanja najzahtevnijih korporativnih korisnika.

NetApp® HCI Enterprise-Scale je hiperkonvergentna infrastruktura koja pruža okruženje sa predvidivim performansama (garantovani IOPS) na izuzetno fleksibilnoj i efikasnoj arhitekturi na kojoj je moguće pokrenutanje više aplikacija, i koja pruža komoditet jednostavnog skaliranja i upravljanja resursima.

Poslovna rešenja (Business Continuity) pružamo upravo zahvaljujući NetApp hardverskoj platformi, kao i Veeam® softverskom rešenju za Backup as a Service i Disaster Recovery as a Service.

VMware®

Odabrali smo svetski prepoznatog i pouzdanog partnera VMware®  za licenciranje i okrestraciju naše Cloud platforme, kao i VMware® NSX platformu za virtualizaciju mreže i Security polisa

VMware® licenciranje značajno pojednostavljuje put Servis Provider-ima u koraku digitalizacije servisa i aplikacija, pružajući odličnu osnovu za dalji rad i razvoj.

Izborom VMware® načina licenciranja omogućeno je pokretanje, upravljanje, povezivanje i zaštita svih aplikacija u Cloud okruženju, uz smanjenje troškova i povećanje efikasnosti i stepena inovacije, kao i transformacije celokupnog poslovanja.

Veeam®

Backup sadržaja koji se generiše na Cloud servisima poverili smo svetski priznatom lideru u zaštiti podataka Veeam® partneru – čije licence koristimo za sigurno čuvanje podataka naših korisnika

Veeam® je omogućio laku integraciju licenci u okviru infrastrukture Cloud Service Provider-a i time obezbedio vrhunsko rešenje koje služi za kreiranje pouzdanih sigurnosnih kopija podataka, kako bi se korisnici mogli fokusirati na razvoj svog poslovanja, bez ikakvog straha od mogućnosti gubitka podataka.

ALEF Distribucija ADRIA d.o.o.

U kooperaciji sa kolegama iz Alef-a smo transformisali poslovanje i modernizovali ga u domenu hosting usluga izgradivši tehniloški najnapredniju Enterprise level Cloud platformu u ovom delu Evrope

ALEF® je jedan od najvećih i najstabilnijih specijalizovanih distributera, a zastupljen je u Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji. Specijalizovani su za Cisco, NetApp i Meraki tehnologije, sa kojima imaju više od dvadeset godina iskustva.

Uz bogato iskustvo i nesebičnu razmenu primenjenog znanja, posebno smo ponosni na ovu saradnju kroz koju smo uspeli da modernizujemo i transformišemo Orion telekom hosting servise i ujedno kreiramo novi brend Data King Cloud kroz koji ćemo nastojati da pružamo raznovrsna, najkvalitetnija i najsigurnija hosting rešenja korisnicima.

Shopen.com®

Orion telekom je u saradnji sa partnerom Shopen.com – tvorcem modernog e-commerc servisa, omogućio kreiranje modernih i funkcionalnih Online prodavnica za potrebe korisnika.

Shopen® je tvorac najpoznatijeg e-commerce servisa namenjenog za kreiranje modernih i visoko funkcionlanih Online prodavnica.

Pokretanje Online prodaje putem interneta je jedinstven i neophodan kanal prodaje u 21. veku, za koji se opredeljuje sve veći broj korisnika shvativši sve prednosti online trgovine, koja neovisno od ljudskog faktora i angažovanja donosi uvećanje prihoda tokom 24h.

Orion telekom je prepoznao važnost razvoja Online poslovanja privrede i pronašao je pouzdanog partnera u pružanju e-commerce servisa koga karakteriše jednostavnost upotrebe, funkcionalan i moderan dizajn, kao i svi elementi koji su potrebni za brzo pokretanje Online prodavnica: jednostavno naručivanje, brza i sigurna online naplata, pouzdana isporuka, upravljanje proizvodima/porudžbinama i zalihama, i još mnogo toga.

Zajednička saradnja na ovom projektu je rezultirala pružanjem e-commerce servisa domaćim i stranim kompanijama, kojima je ovo s razlogom bitan i nezaobilazan segment prodajnog kanala.

POZOVITE NAS

Pozovite hosting prodaju na broj:
011 4 100 100 opcija 1, podopcija 3

PORUČITE ONLINE

Posetite našu online hosting prodavnicu

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na:
hosting.prodaja@oriontelekom.rs