fbpx

Telehousing

vrhunski uslovi za Vašu opremu

TELEHOUSING

ŠTA JE TELEHOUSING?

Telehousing (kolokacija) predstavlja uslugu smeštanja Vašeg servera / IT opreme u naše server sobe, uz obezbeđenu stalnu ultrabrzu Internet vezu, kao i sve posebne uslove koje ovaj tip usluge podrazumeva.

Postoji mogućnost zakupa dela prostora za kolokaciju IT opreme, kao i kancelarijskog prostora za potrebe administracije opreme smeštene u Data Centru ili ispunjavanja Business Continuity Plan-a.

Pametno rešenje za Vašu opremu, dizajnirano da traje i čuva Vaše podatke!

KARAKTERISTIKE TELEHOUSING USLUGE

ZAKUP PREMA VAŠOJ MERI

Korisnici su u mogućnosti da ostvare zakup po unit-u, footprint-u, kaveze sa određenim brojem footprint-ova ili celog kuba sa određenim brojem footprint-ova sa posebnom klimatizacijom, protivpožarnom zaštitom

ODABIR DODATNE OPREME

Korisnicima su na raspolaganju TK ormani prema vrsti opreme, sistemu hlađenja i razvodu napajanja. Kablovi po tipu i vrsti, takođe su na raspolaganju, a dostupni na svaki zahtev i želju korisnika.

OPREMA EMINENTNIH PROIZVOĐAČA

Nudimo ormane eminentnih proizvođača, sa velikim izborom polica, dodataka za vertikalni i horizontalni kablovski razvod, patch paneli, sistemi za poboljšanje hlađenja, blanking paneli, krovni nosači kablova i sl.

PREDNOSTI TELEHOUSING USLUGE

Hosting

POZOVITE NAS

Pozovite biznis prodaju na broj:
011 4100 007

PORUČITE ONLINE

Posetite našu online hosting prodavnicu

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na:
biz.prodaja@oriontelekom.rs