fbpx

CLOUD SERVISI

CLOUD SERVISI

ZA NAJBRŽI ODZIV VAŠE INTERNET PREZENTACIJE!

Višegodišnje iskustvo u pružanju Web hosting usluga, rezultiralo je ponudom prilagođenom kompanijama svih tipova i veličina.

Poslovanje savremenih kompanija je nezamislivo bez predstavljanja na Internetu, a potrebe za Web hosting uslugama se iz godine u godinu menjaju i rastu.

Mi Vam nudimo najkvalitetnije Web hosting usluge sa lokalnom infrastrukturom, kreirane kako bi pružile maksimalnu jednostavnost, sigurnost i pouzdanost.

ZAŠTO DATA KING CLOUD?

Naša Data King Cloud platforma realizovana je na moćnoj Netapp HCI infrastrukturi i Vmware virtualizacionoj platformi i jedinstvena je po tome što korisnicima može ponuditi garanciju kvaliteta po aplikaciji (SLA po aplikaciji zahvaljujući IOPS implementaciji).

Data King Cloud Infrastruktura kao servis, omogućava Vam da na brz način iznajmite pojedinačne virtuelne mašine potrebnih procesorskih, memorijskih i diskovnih kapaciteta, koje odgovaraju vašim potrebama, garantujući vam neprekidne operacije.

Mašine u našem cloud-u mogu da imaju bilo koju kombinaciju resursa tj korišćenje memorije, procesora i diskovnih kapaciteta nije medjusobno uslovljeno.

ŠTA JE VIRTUALNI PRIVATNI DATA CENTAR?

Ulaganje u vlastiti Data centar je prošlost. Budite inovativni i fleksibilni u domenu funkcija vašeg poslovanja, a mi ćemo se pobrinuti da tehnološki ispratimo sve vaše zahteve i ispratimo digitalnu transformaciju poslovanja.

Zakupite potrebne resurse i kreirajte virtualne servere u okviru svog VPDC. Proširite svoju infrastrukturu jednim pozivom i organizujete svoje resurse na način kako vama odgovara.

Zadržite svoja korporativna pravila i kreirajte okruženje po sopstvenim potrebama. Iskoristite sve prednosti koje nudi visoko performantna i sigurna virtualizovana cloud infrastruktura.

POZOVITE NAS

Pozovite biznis prodaju na broj:
011 4100 007

PORUČITE ONLINE

Posetite našu online hosting prodavnicu

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na:
biz.prodaja@oriontelekom.rs