fbpx

BACKUP & RESTORE

BACKUP & RESTORE

DATA KING rešenja za backup i restore podataka

60% velikih korporacija se jednom mesečno suoči sa prekidom u radu IT servisa, prouzrokovanim sigurnosnim incidentima te IT greškama.

Prema IDC – u, prosečni trošak neplanskog prekida u radu aplikacije za kompanije sa Fortune 1000 liste iznosi $1.25 – $2.5 milijarde.

Očekvanja su velika i sa strane korisika i sa strane pružalaca usluga.

POSLOVANJE BEZ PREKIDA U SVAKOJ SITUACIJI

Više od 500.000 korisnika širom sveta, upotrebljava Veeam rešenja.
Veeam backup i replikacija je usluga koja omogućava kompanijama sigurno čuvanje podataka u vrhunski opremljenom Tier3 Data centru Orion Telekoma, na najnovijoj Data King cloud platformi.

Štiti Vas od nepovratnog gubitka podataka i dužeg prekida u radu vaših aplikacija, a može vam uštedeti ogromne količine novca u slučaju katastrofalnog kvara vašeg servera, hakerskog napada ili drugih nepredviđenih događaja u kojima bi inače izgubili podatke bez kojih ne možete nastaviti poslovanje.

Usluga se zasniva na rešenjima kompanije VEEAM, koja je danas vodeći proizvođač softvera za zaštitu i dostupnost podataka.

DATA KING SECURE CLOUD DISASTER RECOVERY

Disaster Recovery je nekada bio privilegija bogatih i slavnih – samo su organizacije sa najdubljim džepom mogle da priušte opremu, vreme i stručnjake koji su neophodni za izgradnju sveobuhvatnog DR plana.

Tehnologije kao što su cloud i virtualizacija su spustile standarde za Disaster Recovery.

Danas je to servis koji bi trebalo da je dostupan kako velikim Enterprise korisnicima (ove kompanije imaju razvijenu IT infrastrukturu i sopstveni IT), tako i manjim korisnicima koji nemaju sopstveni IT (ovde veličinu korisnika razmatramo sa stanovišta razvijenosti IT procesa i načina rada).

DATA KING SECURE CLOUD BACKUP

Širok portfolio poslovnih alata hostovanih na Microsoft infrastrukturi oslobađa poslovne sisteme, naročito mala i srednja preduzeća, potrebe da se bave složenim hardverskim instalacijama. Takođe, mesečnim plaćanjem kroz standardni model licenciranja, korisnici se rasterećuju velikih inicijalnih troškova.

Microsoft, kao i svi Cloud Provideri, garantuje za dostupnost svojih infrastrukturnih servisa – garantuje za dostupnost servera na kojima se nalaze Vaši podaci ali ne garantuje za podatke koji Vi smeštate u okviru usluge koju koristite.

POZOVITE NAS

Pozovite biznis prodaju na broj:
011 4100 007

PORUČITE ONLINE

Posetite našu online hosting prodavnicu

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na:
biz.prodaja@oriontelekom.rs