fbpx

O NAMA

MI SMO ORION TELEKOM!

Kao jedan od vodećih servis provajdera u Srbiji, shvatili smo da ćemo jedino integrisanjem najsavremenijih enterprise servisa u svoju ponudu moći uspešno da odgovorimo na sve veće zahteve naših korisnika, a samim tim i na tržišnu utakmicu. Zbog toga, inovativnost igra ključnu ulogu u našem pozicioniranju na tržištu jugoistočne Evrope.

Orion Telekom nastao je 2010. godine spajanjem tri vodeća alternativna internet provajdera: NeobeeNet-a, SezamPro-a i Media Works-a, poput tri zvezde sazvežđa ORION, vidljivog sa svake tačke planete zemlje, po kome je naša kompanija i dobila ime. Ovaj naziv ubrzo je prerastao u simbol naše regionalne prepoznatljivosti.

SERVIS PROVAJDER NOVE GENERACIJE

Пусти видео запис

KORISNICI NAŠIH USLUGA

Naši korisnici su kompanije koje žele da digitalizuju svoje poslovanje, povećaju produktivnost i unaprede svoje IT sisteme, i iz tog razloga traže napredna cloud rešenja u domenu infrastrukture, sigurnosti i kontinuiteta poslovanja.

Da bismo im pružili Premium klasu Cloud servisa i Enterprise nivo usluge, i time im omogućili da sigurno i brzo transformišu svoje poslovno okruženje, kreirali smo Data King Cloud platformu.

MISIJA, VIZIJA, CILJ

Naša misija je da obezbedimo kvalitetna i inovativna telekomunikaciona rešenja korisnicima koji imaju potrebu za brzim i pouzdanim komunikacijama, koji vode računa o troškovima, koji žele da budu korak ispred drugih.

Naša vizija je da budemo prepoznatljivi kao Service Provider nove generacije, sposoban da isprati digitalnu transformaciju svojih korisnika. Želja nam je da postanemo neosporan regionalni lider, čiji će korporativni logo postati garancija usluge visokog kvaliteta i simbol poverenja.

Naš cilj je da budemo prvi, da pružamo Premium klasu servisa i Enterprise nivo usluge ne samo u Srbiji, već i mnogo šire!

POZOVITE NAS

Pozovite hosting prodaju na broj:
011 4 100 100 opcija 1, podopcija 3

PORUČITE ONLINE

Posetite našu online hosting prodavnicu

PIŠITE NAM

Pošaljite nam e-mail na:
hosting.prodaja@oriontelekom.rs